Praca

Aktualne oferty pracy w naszym obiekcie

SZEF KUCHNI

Zakres obowiązków:
Szef Kuchni będzie odpowiedzialny za nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, tworzenie ofert kulinarnych, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych dań, zamawianie towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materialną.
Wymagania:
– Doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa Kuchni lub Szefa Zmiany w Kuchni.
– Minimum 2- letnie doświadczenie w zarządzaniu personelem i całością procesów w kuchni.
– Wykształcenie średnie gastronomiczne.
– Znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP)
– Pomysłowość, innowacyjność i kreatywność.
– Bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu.
– Zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresu.
– Dyspozycyjność.


KUCHARZ

Zakres obowiązków:
Kucharz będzie odpowiedzialny/a za zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnianie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego, przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny a w szczególności standardów HACCP.
Wymagania:
– Pasja do gotowania
– Wykształcenie gastronomiczne
– Znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP)
– Bardzo dobra organizacja pracy własnej
– Zaangażowanie i sumienność
– Dbałość o szczegóły i higienę pracy
– Umiejętność pracy w zespole
– Aktualna książeczka sanitarna


KELNER / KELNERKA

Opis stanowiska:
Kelner/ka będzie odpowiedzialny/a za obsługę klientów, zapewnienie wysokiej jakości usług oraz budowanie korzystnych relacji z klientem. Dodatkową odpowiedzialnością będzie przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w restauracji oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny a w szczególności standardów HACCP.
Wymagania:
– Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
– Komunikatywna znajomość języka angielskiego
– Nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista
– Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne
– Dyspozycyjność
– Umiejętność pracy w zespole
– Dobra organizacja pracy
– Aktualna książeczka sanitarna


RECEPCJONISTKA / RECEPCJONISTA

Opis stanowiska:
Osoba zatrudniona na stanowisku Recepcjonisty będzie odpowiedzialna za zagwarantowanie prawidłowego przebiegu pobytu klienta w hotelu, kompleksowe informowanie o warunkach pobytu, niezbędnych formalnościach, usługach dodatkowych świadczonych przez hotel, a także obsługa kasy.
Wymagania:
– Znajomości branży hotelarskiej w stopniu min. podstawowym.
– Dobrej znajomości języka angielskiego (w mowie i w piśmie).
– Dyspozycyjności – gotowość do pracy w systemie zmianowym, weekendy, Święta.
– Bardzo dobrej znajomości pakietu MS Office.
– Samodzielność, stanowczość i umiejętność dobrej organizacji pracy.
– Umiejętności nawiązywania kontaktów z ludźmi.
– Wysoki poziom kultury osobistej.
– Doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem.


POKOJOWA / PRACOWNIK SŁUŻBY PIĘTER 

Opis stanowiska:
Utrzymanie porządku w pokojach hotelowych, korytarzach oraz pomieszczeniach wspólnych znajdujących się na terenie hotelu, zgodnie z wymogami i standardami obiektu.
Wymagania:
Dokładności i dobrej organizacji pracy;
Umiejętności pracy w zespole;
Gotowości i braku przeciwwskazań do pracy fizycznej;
Minimum podstawowej znajomości języka angielskiego;
Dyspozycyjność;